Бившият на Русата Златка: Съжалявам, че не послушах приятелите си що за стока е, но нека знае, че е грях да се гаври с чувствата на хората!

Връзката на Златка Райкова и Благой Георгиев се развива с бясна скорост. Дори се понесоха, че очакват бебе. Двамата сами се издадоха, че искат да имат свое дете, разменяйки си любовни послания в социалната мрежа.

Джизъса има три деца от две различни жени, но хлапетата живеят с майките си, а желанието му да се размножава не е утихнало. Златка пък никога не се е стремила да гради имидж да сериозна омъжена жена, нито е копняла да ражда и възпитава наследници, но ето че Благо е повлиял на природата й. Не е тайна, че двамата вече живеят заедно и не крият любовта си. Преди това Джизъса имаше кратка авантюра с Гери-Никол, но родителите на 20-годишната лолитка се намесиха и го пропъдиха. Тогава той бързо се ориентира към Златка, която вложи хонорара си от Капките в просторно жилище, в което се подслони Джизъса.

Междувременно бившият на Райкова- ММА боецът Георги Валентинов проплака, че е много огорчен от изневерите на Златка. Тя го окичила с огромни рога, макар че прие предложението му за брак в национален ефир.

„Златка е голямо разочарование за мен. Мислех, че любовта ни е истинска, че се обичаме повече от всичко, но явно не е било така. Държа да знае, че е грях да се подиграваш с чувствата на хората“, казва Жоро, цитиран от „Уикенд“. Той се ядосва, че бил сляп за десетките предупреждения на свои авери каква всъщност е Златка и сочените от тях нейни изневери.

Благой също е известен със слабите си ангели. Докато първата му съпруга Христина беше бременна с дъщеря им, той мачкаше чаршафите с певицата Лияна . После би шута на Лияна и се върна при жена си, обаче изневерите му нямаха край и Христина го натири. Последва брака му с рускинята Есмер, но и тя не издържа дълго да носи рога и го изгони след 2 години брак, забранявайки му да се вижда със сина им Елай.

Be the first to comment on "Бившият на Русата Златка: Съжалявам, че не послушах приятелите си що за стока е, но нека знае, че е грях да се гаври с чувствата на хората!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*