Бивш служител на НАСА: Разговаряхме с извънземните

Кларк Маклеланд е бивш инженер от US National Space Research. Той разкрива, че по време на службата си в НАСА, е виждал много странни неща и аномалии, но един случай завинаги ще остане в неговото съзнание. По време на работата му в Kennedy Space Center Маккеланд, е видял със собствените си очи как астронавти се срещат с три метрови хуманоиди от чужда планета!

85-годишният пенсионер разкрива чак сега за невероятната случка. Преди това го е било страх да сподели за нея, за да не навреди на работата му в НАСА и за да си няма проблеми с ФБР, които все още пазят в тайна съществуването на извънземните. Кларк разяснява, че случката, се е разиграла на товарния отсек на совалка на НАСА, но отказва да назове точна година, модел на кораба и астронавтите, които са били на борда, защото някои от тях все още работят там. Той бил в командния център и наблюдавал всичко, което се случва на борда от екрана. Внезапно се появил слаб и висок около 3 метра хуманоид, който се срещнал с двама от астронавтите. Не е ясно как извънземното същество, е успяло да се промъкне на борда на совалката.

За съжаление камерата не е била оборудвана с микрофон и той не успял да чуе какво си говорят тримата. Забелязал, че извънземния хуманоид им обяснява нещо с ръкомахане на горните крайници. Астронавтите напуснали товарното помещение ходейки назад, за да наблюдават реакциите на извънземното, което сякаш се изпарило.

Тук е моментът да отбележим, че Кларк Маклеланд е в отлично здраве и няма психически заболявания или отклонения. Не употребява алкохол или наркотици. Близък приятел е с астронавта Ед Мичъл, който е шестият човек, кацал на Луната. Интересното е, че и Ед Мичъл неколкократно, е заявявал, че правителството на САЩ си сътрудничи с извънземните и поддържа постоянен контакт с тях.

Be the first to comment on "Бивш служител на НАСА: Разговаряхме с извънземните"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*