Да живее царят! 10 необичайни факта за зодия Лъв

Огънят си казва своето, защото Лъвовете са невероятни хора, които са способни да “запалят” всяка компания или колектив. Артистизмът им е забележителен, така че от Лъвовете стават чудесни актьори в киното и театъра.

Ето още 10 интересни факта за зодия Лъв:
Уверени са

Тези хора са много дръзки и динамични, но въпреки това страдат по-малко от другите от наранявания и получават травми. Това се отнася и за шофирането на автомобил – според статистиката Лъвовете най-малко от всички попадат в катастрофи. Специалистите смятат, че заслуга за това имат тяхната увереност и хладнокръвие.
Полярни са

Представителите на този знак могат да таят обидата с години, като си отмъстят дълго време след като са ги засегнали. Почти половината Лъвове пък са точно на обратния полюс – толкова бързо забравят обидата, че могат да им дадат първо място в конкурса за прощаване. Това са много полярни хора.
Мразят лъжата

Лъвовете мразят, когато откровено ги лъжат. Ако човек, роден под този знак, разбере, че сте го лъгали, може да се сбогувате с него завинаги. Вече никога няма да си върнете уважението на Лъва.
Не закачайте близките им

Тези хора ще се превърнат в планина за своите близки и приятели. Те няма да се побоят от никого и нищо, безстрашно ще се втурнат към зложелателя, за да го разкъсат на парчета. Просто у тях в такива моменти се случва нещо вътре, заради което те стават по-силни и смели.
Имат желязно спокойствие

Лъвовете запазват спокойствие дори и в най-необичайните ситуации. Когато всички се разбягват и крещят с вдигнати ръце, тези хора решават спокойно проблема… Или поне се опитват, в краен случай. Да ги изкара извън релси може само човешката глупост.
Предателството им е чуждо

Най-много от всичко в хората ги дразни фалша и предателството. Те не могат да предават, затова ножът в гърба им е чужд във всякакъв смисъл. Можете да направите впечатление със своя вид, статус или знания, но да измамите някого за тях е низост.
Мразят да чакат

Лъвовете мразят да чакат. Тази зодия от всички най-малко може да седи на опашка. Ако Лъвът чака на опашка заедно с вас, той може да бъде просто непоносим. Това е може би единствената ситуация, която трябва да избягвате, когато сте до Лъвовете.
Обичат лукса

Представителите на тази зодия обожават разкоша, който да подчертава статуса им, но не е задължително да го проявяват във всичко. Някои обичат да похапват в хубав ресторант, други да карат скъпа кола , трети харесват хубавите дрехи. Заради това те са готови да жертват каквото е нужно.
Трудно е да им откажеш

Лъвът е може би най-добрият търговец, който ще срещнете. Те са неустоими, чаровни и хората са привлечени от тях. Естествено, това е голямо предимство за тях, когато става въпрос както за работата, така и за личния им живот.
Умеят да решават проблеми

Лъвовете умеят по чудесен начин да решават проблеми и се опитват да мислят нестандартно. Те са умни и използват това да разрешават дори най-сложните проблеми. Освен това, тази зодия умее да поема инициативата, когато нещата се усложнят.

Такива са Лъвовете. Това са най-интересните черти от характера им, които ще ви помогнат да ги опознаете. Помнете, че информацията може да не се отнася за всеки, но в повечето случаи е реална.

Be the first to comment on "Да живее царят! 10 необичайни факта за зодия Лъв"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*