Невероятно! Той срещна своя двойник в самолета съвсем случайно

Представете си следната ситуация: Отивате на почивка със самолет. Чекират ви. Куфара ви минава през терминала. Качвате се на самолета и какво да видите – човек, който е същия като вас! Коса, брада, обувки, дрехи! Абсолютно всичко. Как ще реагирате в тази ситуация? Вероятно ще си потъркате очите, после пак..ще се ощипете, за да проверите дали не сънувате, а дори може да изпаднете в шок и да припаднете.

Не това е сторил обаче, 32-годишния Нийл Дъглас от Глазгоу. Той е взел полет от Англия до Ирландия и вместо да изпадне в шок, когато е видял своя двойник, е решил да се запознае с него. Запечатал е култовия момент в историческо селфи, което събра стотици хиляди харесвания в социалните мрежи. Неговият двойник, се казвал Джейкъб Барликън. Той също бил на 32 години, но е родом от Лондон. Оказало се, че двамата имали много общи неща – харесва футбол, имат почти еднакви вкусове и предпочитания за музиката. Нийл обаче, е рекламен агент, а Джейкъб работи като програмист.

И за да бъде историята още по-фрапираща, двамата не само са избрали един и същи полет, но и са си направили резервации в един и същи хотел! Първото нещо, което им хрумнало, е, че са разделени близнаци и веднага, когато кацнали в Дъблин си направили ДНК тест. Изследванията обаче, показали, че двамата нямат НИЩО ОБЩО и никакви роднински връзки шест поколения назад!

Шега на съдбата или бъг в матрицата?

Be the first to comment on "Невероятно! Той срещна своя двойник в самолета съвсем случайно"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*