Не Вие избирате Буда, Той избира Вас – истината е в картите

Как избирате идеалния Буда? Не вие, а Буда ви избира! Всичко е в израза на очите и лицето му. Любовни очи. Спокойно изражение. Буда ви дърпа, Той ви вика. Всяка картина на Буда има свое уникално изражение и това е тайната на картите на Буда.

Изберете любимия си Буда, за да разкриете бъдещето си, как да го подобрите и да намерите истинско щастие. Получете своето положителното послание от вашия Буда.

Буда номер 1

Стъпили сте здраво на земята с двата крака. Привързани сте към близките си. Спокоен и разумен човек сте. Търсите баланс във всяка ситуация, а крайностите ви карат да се чувствате неудобно. Загрижени сте за собствения си образ пред обществото, но не сте повърхностни. Любовният ви живот скоро ще претърпи развитие. Ако сте самотни, скоро ще срещнете някого. Ако пък не сте сами, тогава връзката си ще се развие в положителна посока. Ако сте женени, тогава очаквайте нова, по-красива глава от брака ви.

Съветът на Буда към вас: Открийте какво ви задържа на сегашното място и продължете напред по нов път.

Буда номер 2

Вие сте независима и много силна личност. Нищо не може да ви накара да се разгневите или да изгубите баланса си. Предпочитате да се справяте само с предизвикателствата и не обичате да търсите помощ от другите. Имате много таланти и обичате да правите всичко сами. Прекалено предпазливи сте и не обичате да рискувате. Дошъл е моментът, в който да направите промяна в живота си.

Съветът на Буда към вас: Обмислете пътя, по-който вървите

Буда номер 3

Обичате разнообразието, но сте толерантни, никога не сте агресивни, независимо от обстоятелствата. Дипломати по природа вие разбирате много добре хората около вас. Не обичате да давате заповеди или пък да казвате на другите какво да правят или как да си живеят живота. Лоялни по природа вие не бихте направили нищо, което би наранило близките ви. Вярвайте в себе си – това ще ви донесе голяма промяна.

Съветът на Буда към вас: Стойте далеч от негативните хора – те имат проблем за всяко решение.

Буда номер 4

Винаги мислите за другите преди себе си. Вие сте човекът, при когото другите идват за помощ, но понякога те се възползват от вас. Вие сте нежен и свободен дух. Приемате болезнено коментарите и критиката към вас, но въпреки това не го показвате. Имате достойнство и приемате спокойно нещата. Правите много за другите около вас, но за да минете на нови ниво в живота си, трябва да се съсредоточите повече върху себе си. Обичайте повече себе си и ще ви се случат невероятни неща.

Съветът на Буда към вас: Щастието е избор, а не резултат. Нищо няма да ви направи щастливи, докато не изберете да сте щастливи.

Буда номер 5

Вие сте трудолюбив човек, имате много мечти и планове, но живеете в голямо безпокойство и често сте емоционално нестабилни. Творчеството е основното средство, чрез което да осъществите всичките си желания и идеи. Красноречиви сте и съпричастни към другите, предавате спокойствието и на хората около вас. Вярвайте повече в себе си и достигнете напредъкът, който желаете. Ще постигнете радикални промени, ако сте честни със себе си.

Посланието на Буда за вас: Всяка сутрин се раждате отново. Това, което правите днес, е най-важно.

Be the first to comment on "Не Вие избирате Буда, Той избира Вас – истината е в картите"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*