Нова телевизия се разтресе от тази новина: Никол Станкулова слиза от екран, причината я прави луда от щастие (СНИМКИ)

Красивата и умна Никол Станкулова чака бебе и вече позира гордо с наедряващото си коремче, съобщи вестник „България днес“. Само след месец-два синоптичката с математически ум ще излезе в майчинство, за да се наслади на най-великия момент от живота на всяка жена.
„Нямам право да коментирам това. Вие си правете изводите от думите ми.“
Това сподели майката на Никол Станкулова – Елена, пред изданието, като не отрече новината за щастливото събитие в семейството си. Самата Никол не желае да коментира ситуацията.
От няколко месеца насам упорито се твърдеше, че моделката с диплома на математик чака наследник, но доскоро това не беше вярно. Самата Никол дори опроверга твърдението. С днешна дата бременността е факт.
Нова телевизия се разтресе от тази новина: Никол Станкулова слиза от екран, причината я прави луда от щастие (СНИМКИ)

Според приближени до Никол новината за сватбата и бъдещото бебе на колежката й Деси Банова много развълнували Станкулова и тя решила, че времето да забременее и за нея е дошло. Противно на слуховете, Деси и Никол са близки и не е имало момент, когато двете да са скарани.
„Споделяха си, дори имаха планове едновременно да родят. И когато това се случи с Деси, колегите решиха, че на ред е Никол“, разказаха от нюзрума на Нова тв.
С днешна дата красивата водеща продължава да информира зрителите за времето и по всичко личи, че е повече от щастлива. Синоптичката опитва все по-упорито да прикрива корема си и носи само голям размер дрехи. Въпреки широките туники и рокли феновете на лъчезарната брюнетка отдавна разобличиха тайната и в интернет форумите на телевизията вече залагат какъв ще е полът на бебето. В официалните профили на Никол тя публикува стари снимки, на които все още не личи заобленото й коремче. Но на една от последните то вече се вижда.
Нова телевизия се разтресе от тази новина: Никол Станкулова слиза от екран, причината я прави луда от щастие (СНИМКИ)

В ефир обаче тя не може да се скрие, но усмивката й я издава. Очаква се Никол да слезе от екран чак в последните месеци от бременността си, тъй като работата не я затруднявала, а и самата тя е доста стриктна.
„Леко ми е, храня се нормално, нямам сутрешните проблеми, които съпътстват някои жени в този период. Единствено ми е нервно понякога, но е обяснимо“, споделила Станкулова с колежките си.
В коридорите на телевизията близките на синоптичката вече шушукат кой ще заеме мястото й. Според колегите й Никол вече е към края на 5-ия, началото на 6-ия месец.
Бейби бумът в екипа на синоптичките на „Нова“ е повод за доста шеги в коридорите на телевизията.
След като стана ясно, че бебета очакват Деси Банова, Гери Малкоданска, а сега и Никол Станкулова, в нюзрума залагат коя ще е следващата.

Остана и Нора Шопова да забременее и вече наистина няма да има кой да казва на хората прогнозата за времето“, майтапят се в „Нова“.
Именно поради този факт дойде и мениджърското решение на шефове и редактори да сложат репортера Николай Василковски като водещ на времето.
„За него е сигурно, че няма да забременее“, бъзикали го колегите.
От 18 юни Василковски се включва с алтернативен поглед в прогнозата и показва любопитни факти, които вълнуват зрителите.

1 Comment on "Нова телевизия се разтресе от тази новина: Никол Станкулова слиза от екран, причината я прави луда от щастие (СНИМКИ)"

  1. Петя Иванчева | 14.07.2018 at 14:14 | Отговор

    Още една хубава новина за още една хубава жена. Само ще кажа, че и Деси и Гери и Никол ги харесвам страшно много. А Николай Василковски също ще гледам с удоволствие.Най-после ще чакаме хубави събития, а не клюки по повод на красивите водещи. Като финал ще Ви кажа, че аз съм една от големите фенки на Нова телевизия.Телевизорът ми е постоянно на Вашия канал. И между другото използвам момента, да помоля на есен когато започне страхотния филм – сериалите на Откраднат живот, моля Ви пускайте поне по 2 сериала. Знам телевизионно време, но нещо премахнете, защото тогава 80% от всички нас сядаме и гледаме със затаен дъх този филм. Дори собствената ми сестра във Великобритания го гледа и много като нея там. Благодаря Ви от цялото си сърце и душа! Обичам ви всички от телевизионния екран!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*