Ново 20! Създадоха женски робот, който да замести вашата приятелка само за €13000 – вижте го!

Куклата Хармъни, която струва повече от 13 000 евро, представлява момичето от вашите сънища, и можете да си я поръчате с отделни характеристики на личност, за да изглежда съвсем “жива”, пише Тоска.мк.

Докато вече има много производители на секс роботи, Абис Криейшънс правят т. нар. Живи Кукли (Real Doll). Не става въпрос само за имитации на жени от латекс, а за нова генерация роботи с истински човешки характеристики.

Дали наистина не сме на прага на истинска революция за секса? На снимките е най-новият модел Хармъни, който знае буквално всичко за своя партньор, неговите любими филми, храна и фантазии. Според производителите това е робот, който прави сексът да бъде на едно различно футуристично ниво.

Куклата се продава с апликации, които дават възможност на собственика й да формира нейната личност и държане, докато комуникира с нея и отговаря на различни въпроси. Изкуственият интелект е монтиран в невероятно тяло, съвсем като човешко, така че куклата е произведена не само за сексуално облекчение, но и да бъде ваш близък.

Женски роботНово поколение роботиСекс роботНово 20Иновативни роботиПревод: БЛИЦ

Be the first to comment on "Ново 20! Създадоха женски робот, който да замести вашата приятелка само за €13000 – вижте го!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*