Няма скрито покрито! Вижте как изглежда майката на Сузанита (много снимки)

Сузанита е най-обсъжданото дете в последните седмици!

Новата звезда Сузанита носи скандала в себе си и това е видно още щом видим видеоклипа и парчето към него, които е направила. Мнозина се питат как родителите на певицата позволяват всичко това. За Орхан Мурад е ясно, че има големи проблеми със зрението и може да не вижда всичко, което прави дъщеря му пред хората.

майката на Сузанита снимкиМайката на Сузи обаче е наясно с целия репертоар на щерка си и го подкрепя напълно.

Шенай МурадШенай Мурад има страхотна визия и това се вижда от снимките по-долу. Тя дори може да мине за по-голяма сестра на Сузанита. В лице, младата певица прилича повече на баща си, но има известна прилика и с майка си. В тяло обаче, Шенай и Сузи са истински копия.

Шенай Мурад снимкиФакт е, че двете са много близки в живота. Запознати твърдят, че си споделят всичко и се обичат силно.

Шенай Мурад много снимкиПреди няколко години, Шенай Мурад имаше проблеми от здравословен характер. Тя бе връхлетяна от рак на гърдата, а дъщеря й поде кампания за събиране на средства. Орхан Мурад успя да се справи и сам с финансовия въпрос, но парите, събрани от Сузанита, не бяха прибрани от семейството, а отидоха за благотворителност.

Шенай и Орхан МурадПо всичко личи, че Сузи е доста надраснала възрастта си.

Тя го показва не само със скандалното си поведение на екран, но и с това, че е ангажирана със семейните проблеми от малка. Шенай е втората жена на Орхан Мурад. Певецът твърди, че тя е всичко, което някога е искал. В сравнение с предишната му съпруга блондинката е като ангел, казва бащата на Сузанита.

Майката и бащата на СузанитаРазбира се, визията на Шенай Мурад е поддържана, то се вижда. Да изглеждаш така на тези години си е постижение, но не е случайно. Все пак да не забравяме, че жената на Орхан Мурад е доста по-млада от него. Тя е на около 40 г. и има още много какво да ни покаже от своята красота.

Be the first to comment on "Няма скрито покрито! Вижте как изглежда майката на Сузанита (много снимки)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*