Отмъщение по български! Мъж от Търново дава безплатна квартира на цигани, но само вижте защо!

Търновец отдава без наем апартамент във Велико Търново за живеене на ромско семейство, което няма къде да се подслони, пише „Борба“.

Условието е мургавата рода да е многолюдна и с възможно най-много малки деца. Предимство се счита склонността към чести поводи за купони и веселби с попфолк музика, слушана на високи децибели. Квартирата се намира в идеалния център на града, на улица „Сергей Румянцев“, в близост до комплекс „Нептун“.

Тя е оборудвана с всичко необходимо за нормално ежедневие, но все пак е далеч от категория лукс.

Въпреки това в нея веднага могат да заживеят новите й обитатели, без да се налага да купуват каквито и да е електроуреди. Зад този жест на доброта обаче се крие съвсем различен мотив от това да се направи услуга на фамилия от малцинствата. „Давам квартирата, за да направя мръсно на съседката. Ние сме в лоши отношения от години и тъй като разполагам и с друг имот, където да живея, реших, че този апартамент може да бъде използван като вендета срещу нея“, коментира търновецът, който пожела анонимност и преди няколко дни дори пусна обява за отдаване на квартирата. Мъжът сподели, че обтегнатите отношения с комшийката били породени от желанието му да строи в определен парцел, но за да се случи това, било нужно съгласието й.

Тя обаче се заинатила и упорито отказвала, макар че по никакъв начин въпросният строеж няма да й навреди.

Пробвал по хиляди методи да спечели благословията й, но нищо не дало ефект. След това осъзнал, че тя няма да позволи никога реализирането на проекта и решил да й отмъсти. След кратко размишляване върху въпроса „С какво може най-много да я засегне?“, се сетил за всички онези български семейства, които са съседи по принуда на ромски фамилии, настанени в общински жилища, и всекидневно понасят ромски кавги, веселби, мръсотия и всякаква липса на толерантност. Точно това било най-доброто наказание за недобросъвестната му комшийка, която да заспива под звуците на най-големите чалга хитове „Шушана“ и „Хабиби“.

Be the first to comment on "Отмъщение по български! Мъж от Търново дава безплатна квартира на цигани, но само вижте защо!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*