Разгадаха голяма мистерия, свързана със СНИМКА на принцеса Даяна

Тази година се навършват 21 години от трагичната смърт на принцеса Даяна, при която на 31 август 1997 тя загина при автомобилна катастрофа в Париж. Макар отдавна да не е сред нас тя си остава една от най-харесваните и обичани жени в света.
Принцесата на народа, както е известна още, е пример за подражание на милиони жени по света.
Списание „Мери Клеър“ реши да разкрие една голяма мистерия, свързана с принцеса Даяна, която дълго време е мъчила всички.
Тя се касае за една любопитна снимка на бъдещата тогава принцеса, направена през топлия юли на далечната 1981 г., дни преди дългоочакваната сватба на века с принц Чарлз.

На фотоса Даяна е заснета по време на двубой на поло, в която принц Чарлз е участвал, а младата и влюбена жена била там, за да подкрепи своя бъдещ съпруг.
На снимката прави впечатление, че Даяна носи на едната си ръка двата часовника.
Всички се питали „Защо?”.
Е, отговорът е съвсем прост.
Единият часовник (в златно) e неин, другият, с кожена верижка, на принц Чарлз. Според изданието бъдещата принцеса носи часовника на Чарлз, за да му донесе късмет по време на играта.
Списанието припомня, че някога рицарите връзвали на гърба си малка кърпичка, която им е дадена от дамата на сърцето им, за да им носи късмет по време на тежките сражения и по подобен начин Даяна носи часовника на Чарлз.

Be the first to comment on "Разгадаха голяма мистерия, свързана със СНИМКА на принцеса Даяна"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*