Седмичен хороскоп за периода от 5 до 11 ноември-РИБИ Ярка активност и успехи, СТРЕЛЕЦ Материален възход

Овните постигат желаните си цели, което е характеристика и за Телците. Близнаците ще реализират намисленото чрез борба, а за Раците етапът е категоричен. Представителите на Лъв да внимават! Периодът носи проблеми.
За Девите етапът е изключително надежден, а за Везните това е отлично време за психическо и физическо възстановяване. Скорпионите също се възстановяват и се освобождават от грижи. Стрелците ще стабилизират материалните си позиции, аКозирозите ще осъществят целите си. Водолеите се сблъскват с трудности, а Рибите ще са ярко активни и съответно успешни.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Придобивки

През седмицата ще работите с удвоени сили да постигнете заплануваното. Действайки хитро, безскрупулно, чрез обвързване и измами, преобладаващата част от Овните ще насочат цялото си внимание и съзнателните си действия в материалната сфера, за да постигнат колкото е възможно по-значителен ефект в реализацията на намеренията си. Петък и уикендът са печеливши, какъвто ще е и понеделник. Вторник и сряда продължават движението си по същия начин. Четвъртък ще е успешен и печеливш.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Действате по познат начин

Търпението е нещо, което трябва да изграждате в себе си, ако желаете да имате трайни и добри резултати. Служейки си с прийомите на представителите от предния знак, Телците няма да останат назад в употребата на не особено достойните начини на изява, за достигането или задържането на престижна и ефектна позиция в обществото, която ще им позволи да действат без да се съобразяват с нищо – като феодали. Успешен петък и положителен уикенд. Успешен е и понеделник, но е по-нервен. Такива ще са и следващите три дни, носещи и успех и нервност.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Реализация чрез борба

Без да криете желанието си да успявате в начинанията си, ще се стараете повече и с очарованието си ще привличате на своя страна можещите. Много борбени и с продуктивни идеи, Близнаците ще завоюват успехи през новия седемдневен период. Възможностите, с които разполагате за осъществяване на деловите, личните и социалните си цели са изразителни. Това обаче се отнася само за случаите, когато разчитате на собствени сили. Слаб и нервен петък и успешен уикенд. Добра реализация в понеделник и сблъсък с трудности във вторник. Сряда ще е доста тежка, а четвъртък е нервен.

Седмичен хороскоп РАК

Благоприятен и успешен период

Самотата не ви е присъща и за това не изпадайте в самоизолация. Плодотворна седмица за Раците, през която материалният успех и деловата реализация ще са на високо ниво. Новото за вас е, че започва период на значителна лична стабилизация, която ще се изрази под формата на освобождаване от потискащи проблеми и възстановяване на душевния баланс. Нервен, но успешен петък и ползотворен уикенд. Понеделник и вторник ще са благодатни. Успешни ще са и следващите дни, но ще са и доста нервни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Пазете се от противниците си

Довеждайки до край решенията си, ще свършите работата си и ще ви остане време за нови разработки. Предстоящата седмица не се различава съществено от отминалите, но за голяма част от Лъвовете се очертава доста напрежение, предизвикано от видимата нестабилност на позициите. Тази ситуация има отношение към службата и е възникнала благодарение на нападките, клеветите, лъжите и злословията от околните по ваш адрес. Петък, уикендът и понеделник ще са хубави и успешни. Следващите три дни създават известни неудобства.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Изключително благодатен период

Пред вас се отриват пътища, които ще ви носят голяма натовареност, лично удовлетворение, и емоционална обвързаност. За Девите започва една изключително благодатна седмица за делова реализация и финансова стабилизация. Усилията ви ще бъдат подчинени на действия по стратегическите цели, а превземането им ще е последователно и категорично. По този начин ще направите важна крачка в развитието си. Петък е успешен. Такъв ще е и уикендът, но той ще е по-нервен. Успешна ще е реализацията ви и през следващите дни, но ще възникват и проблеми.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Период за възстановяване

Ще бъдете привлечени от партньорско предложение, но същевременно с това ще осъзнавате, че мястото ви е в самостоятелните изяви. Започва седмица, през която следва да възстановите душевното си спокойствие и да подредите материалните си дела по начин, който ще ви позволи лесно и ефективно справяне с всичко. С известни затруднения ще се сблъскат онези от вас, на които ще им се наложи да водят делови преговори или да извършват сделки в сферата на бизнеса. Напрегнат и неудобен петък, хубава събота и нервна неделя. Делниците носят неудобства, но се владейте.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Освобождаване от проблемите

Вдъхновени от добрите развития в делата си, ще продължите да търсите най-доброто за себе си. В края на петия месец от годината и за Скорпионите настъпва светъл период, през който буреносните облаци над вас ще се разсеят. Новият седмичен период не е еднозначен. В него присъстват както благоприятни събития, така и затруднителни ситуации, но тези от положително естество значително надвишават негативните. Петък и уикендът са напрегнати и нервни. Силен успех е характерен за понеделник и вторник. Добри са и следващите два дни.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Материален възход

Ако успеете да укротите страстите и желанията си и съумеете да оцените онова, което имате, ще бъдете измежду щастливците на земята. Предстоящият седмичен етап може да се определи като време за материална реализация и делови възход, както и за освобождаване от лични проблеми. Ако изградите още сега план за осъществяване на целите си и го прилагате настойчиво и последователно, в края на етапа ще бъдете напълно удовлетворени от постигнатото. Петък, уикендът и понеделник са тежки и напрегнати. Следващите три дни ще ви радват с чудесни постижения.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Благоприятни възможности

През седмицата ще се ръководите единствено и само от собствените си решения, както на работното място, така и във всичко останало. Разположението на звездните фактори за новото седемдневие е благоприятно за Козирозите, а това е достатъчно за да осъществите целите си. Някои обаче изцяло ще се облегнат на хитростта и нечестните методи, което сериозно застрашава постиженията им. За момента няма нищо по-добро от това да действате правомерно. Неудобен петък, успешна събота и трудна неделя.Понеделник ще е ядовит, а следващите три дни ще ви радват със сполука.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Сблъсък с трудности

Седмицата ще ви предложи различни на емоции изживявания и чувства. Периодът се характеризира с раздвижване, но това едва ли трябва да ви амбицира за активно участие в сферите на деловия сектор, защото сполуката е под въпрос. Просто сега не е момент за подобни очаквания. Много по-добри възможности предоставят рутинните ангажименти. Ще е много трудно за онези от зодията, на които се налага да провеждат преговори. Тежък петък, добра събота и неудобна неделя. С изключение на вторник, делниците са мъчителни.

Седмичен хороскоп РИБИ

Ярка активност и успехи

Деловите ви срещи ще засилят популярността ви в светските среди и това ще ви накара да се почувствате особено поласкани. Представителите на Риби ще действат с огромна енергия. Тази активност е продиктувана от необходимостта да се приключи поет делови ангажимент, за да преминете към следващия. Повишено ще е напрежението във взаимоотношенията с титулярните ви партньори. За сметка на това обаче ще имате шанса да партнирате с нови хора от обществените среди.Труден петък, но успешен уикенд.Въпреки по-трудните сряда и четвъртък, делниците са успешни.

Be the first to comment on "Седмичен хороскоп за периода от 5 до 11 ноември-РИБИ Ярка активност и успехи, СТРЕЛЕЦ Материален възход"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*