Спрете веднага! Не търкайте билетчета: Разкриха чудовищната истина за Националната лотария (плащаме си да ни мамят – виж тук)

Не стига, че не печелим от Националната лотария, но и май си плащаме да ни мамят!

Чудовищно разкритие за Националната лотария е на път да взриви страната. А най-лошото е, че вече няколко години сами се оставяме да ни мамят и залъгват с напразни надежди. За огромни печалби, милиони, коли и апартаменти. От които всъщност си оставаме с една кръгла нула и отеснял портфейл, пише сайтът горещо.нет.

Направете си сами изчислението колко пари сте подарили на собствениците на Националната лотария през тези години. Казваме си – нищо работа. Днес ще дам два лева, утре три, после пет. По малко е и не се отразява на джоба.

Е, не, отразява се. Проста сметка на общата сума на събраните в дома ви “празни” билети, може да ви докара главоболие от ужас.

Да бяхме си купили нещо наложащо с тези пари, вместо да ги хвърляме директно в джоба на милионерите. В България отдавна стана така, че богатите печелят от бедните и това се приема за нормално. Цирк! Пародия! Гавра!… Всеки ден ни промиват съзнанието с реклами на печеливши билети и бързо забогатели хорица. Прави ли ви впечатление, че болшинството от тях са от селца. За които често не сме и чували.

Потребители в мрежата пуснаха чудовищни сигнали срещу Националната лотария.

Толкова брутални, че признаваме си – не ни се иска да повярваме. Като този на дама от Благоевград, която съобщи следното:

“Братовчедка на мой познат от Благоевград са й дали 2000 лева. За да я снимат и тя да разправя, че е спечелила 50 000 лева. Алооо, Лотарио! Намерете ме и мен. И аз искам пари. Може и само 1000 да ви взема”, шокиращо разкрива благоевградчанката под име Рони в социалната мрежа.

А друг мъж разказва следното: Негов познат миналата година наистина спечелил определена сума от билетче на Националната лотария. Трябвало да отиде в столицата, за да си вземе чека в предаването. Снимките били на 10 януари 2016. А самото предаване се излъчило на 30 януари 2016.

“Странно ми стана как в това предаване водещите обявиха, че за следващата седмица Големия джакпот е 4 200 000 лева?! По принцип ако не бъде спечелен, следващата седмица той расте с 200 000 лева. Което ще рече, че в сряда на 3 февруари 2016 наистина щеше да бъде 4 200 000 лева.

Идва обаче въпросът как и откъде Националната лотария е била наясно, че в периода докато излъчат предаването – смятайте 3 седмици, няма да падне джакпотът. Или тегленията след новините в сряда по Нова ТВ не са на живо, а на запис. Много намирисва, направо вони на гнило”, пише потресен българинът.

За измамата и плащането на скромни суми на случайни хора, които да бъдат представяни за спечелили, има много и различни разкрития до момента. За тях сигнализират потребители в мрежата и по форуми.

Каква е истината обаче и как да я разберем на 100 процента. Държавните органи са единствените, които трябва да се поинтересуват. Да направят проверка и да установят дали всичко в Националната лотария е изрядно и законно, или не. Иначе всеки може да си говори всичко – и от двете страни.

Дотогава най-лесното е всеки от нас да се замисли най-елементарното. Познава ли лично и има ли в близкото си или далечно обкръжение човек, който действително е ударил печалба от търкане на билетчета. Но не 50-100-1000 лева. А действително голяма и получена печалба.

11 Comments on "Спрете веднага! Не търкайте билетчета: Разкриха чудовищната истина за Националната лотария (плащаме си да ни мамят – виж тук)"

 1. Не само това, не веднъж съм чувал ,че доставчиците съобщават на собствениците на обекти ,че престои печалба, даже чух ,че жената от Раковски ,която спечели 500 000лв е купила всички билети във СВОЯ магазин ,не ви ли прави впечатление ,че не малко от спечелите “имат малък бизнес” или ,че участниците в предаването ,не толкова рядко играят за 2ри път не веднъж хора спечелили коли играят после на сейфовете и на големия джакпот в България всичко е възможно, в други страни е забранено на служители и разпространители в обекти ,предлагащи играта да печелят, а тук не е, за това съм сигурен ,че е възможно!

 2. ОТ ТЪРКАНЕТО НА БИЛЕТЧЕТАТА ПЕЧЕЛИ ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ!

 3. Катя Граматикова | 28.02.2018 at 15:33 | Отговор

  Аз спечелих 5 хиляди преди две години. Наистина трябваше да отида до София и да участвам в предаването, след което ми преведоха парите по банков път. Говорих и с другите участници. Наистина всички бяха обикновени хора като мен. Познавам също друга жена, която спечели от билетче, а на следващата година спечели участие и игра за големия джакпот. Не си спомням до каква сума стигна, но спечели и екскурзия до Палма де Майорка.
  Така, че не мисля, че Националната лотария е измама!

 4. Катя Граматикова | 28.02.2018 at 15:38 | Отговор

  Печелила съм също и малки суми. Естествено, че не можеш да печелиш всеки път, но когато играеш постоянно, имаш шанс и за по-голяма печалба. Между другото, преди да спечеля 5 000, аз също много много не вярвах и много рядко купувах. Сега си купувам на всяка заплата.

 5. toba pomaga zada spe4elis mnogo pari

 6. Има едно момче от Гр.Попово Айнур се казва той наистина спечели 500000 видях билета с печалбата! Така че не всичко е измама има и хора които наистина печелят

 7. Ха ‘Добро утро’!Ген.Богомил Бонев не ви ли го каза преди време?Аз не ви ли го написах почти същото в “ГЛЕДАЙ НАПРЕД”?
  Но вие сте стиснали монетата и…търкате ли,търкате!Ами търкайте си!”Блажени са вярващите,че тяхно ще е царството небесно!”

 8. Николай | 01.03.2018 at 9:18 | Отговор

  А вие знаете ли колко хора губят за да спечелят 10 20 човека? Хора дават последните си стотинки за шанс от малко пари и стават бедни или просяци. Националната лотария е измама те печелят повече от колкото губят. Пример на месец дават 1трилион 790 милиона лева а печелят не трилиони а още повече от трилиони- Това е пример. Не купувайте билети защото шанса за печалба е 3 или 4 процента. Аз съм копувал билети и съм губил 3 пъти повече от печелившите билети.

 9. Може да се спечели,но ако погледнеш билета “Кеш кръстословици”отзад (рядко купувам билет,но се случва)виждаш: 3 печалби по половин милион,10 по 100 000,10 по 250 000,10 по 50 000,40 по 10 000,70 по 5000,400 по 1000,7000 по 100 и това са реалните печалби.Останалите до 50 лева всъщност отиват за още билети.При 5 449 533 брой печалби на стойност 36 600 000,и реално изплатени 6 350 000 ,единственият който печели милионите е собственикът на играта и то без да броим 14 550 467 билета на стойност 3 лева които нищо не печелят.

 10. Моя колежка, от фирма която поддържам софтуерно и хардуерно, пред мене изтри 100 000 лв. В тази насока, аз колкото билетчета да съм купувал, почти винаги имам печалба двойна на билета, примерно купувам за 2 лв. и печеля 4 лв. дори и повече понякога, да обаче аз не взимам нови билетчета с тази сума, а си ги събирам и след 2-3 месеца взимам паричките накуп. Всички билети си ги пазя, и честно казано, когато си прегледах билетите и направих сумарно колко съм дал и колко съм взел, сметката е следната, за изхарчени 92 лв. за 4 месеца, съм изкарал 234 лв. (без тези 92 лв.) Това не означава, че пак няма измама, но тя е най-вероятно само за най-големите суми. В крайна сметка Пеевски печели най-много от всички, но това си е така, дори когато си шеф на нещо друго, пак взимаш най-много от всички.

 11. На мен ми предложиха 3000 лева за да кажа че съм спечелил 50 000, но отказах. Казаха ми че винаги може да си ги поискат обратно. Това е пълна измама. Няма случайни печалби. това е като в тотото когато изтеглиха две тегления едни и същи числа не се подвеждайте.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*