С това чудо можете да хвърлите очилата само за месец! Нужни са ви само две съставки и диоптрите ще полетят надолу

Едва ли има човек, който носи очила и който не мечтае да ги захвърли. Но не, за да ги смени с контактни лещи, а просто да го направи, защото зрението му се е подобрило. Проблемите със зрението обикновено се изразяват в някаква степен късогледство или далекогледство. С годините човешкият организъм коригира до някаква малка степен сам късогледството. Не така обаче стоят нещата при далекогледите. Днес ще ви предложим две рецепти, с които ще можете да свалите до 2 диоптъра от очилата си. Рецептите са прости за изпълнение, нужни са само по две съставки, а освен това крайният продукт е изключително приятен за консумация. И в двата случая ще ви е необходимо нискомаслено кисело мляко. За първата рецепта втората съставка е пресен магданоз, а за втората – прясна коприва. Вие изберете кое повече ще ви допадне на вкус.

И така – в първия случай ще трябва да откъснете само листата от връзката магданоз. Отстранете клонките, но не бързайте да ги изхвърлите, може да ви влезнат в употреба, ако например готвите супа. Нарежете на много ситно листата магданоз и ги смесете с киселото мляко. Разбъркайте много добре. Това е дневната ви доза, трябва да я изядете на три части през деня, като няма условия кога и как правите това. За втората нарежете на ситно връхчета от млада и прясна коприва. Добавете копривата към млякото и разбъркайте. Това е дневната ви доза, консумирайте я през целия ден, но го правете половин час преди хранене. За около месец ще усетите видимо подобрение в зрението си, възможно е да коригирате зрението си с до 2 диоптъра. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина се консултирайте със своя лекар!

Be the first to comment on "С това чудо можете да хвърлите очилата само за месец! Нужни са ви само две съставки и диоптрите ще полетят надолу"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*