10 Пъти, когато фенове забелязаха фотошоп измами в снимките на Звездите! И те са хора като нас, погледни!

От знаменитостите винаги има какво да се научи – тайните на грима, модни тенденции, изкуството да се позира пред камерата. Те са гледани от милиони хора всеки ден, така че те щателно подлежат на проверки и усъвършенстване на всеки дори малък детайл.

Трудно е да бъдеш звезда и пример за подръжание, но дали феновете наистина искат да гледат обработени снимки? Нима не е по-хубаво обикновените хора да могат да се “докоснат” до звездите и да ги видят в истинската им светлина и истинския им блясък? Нали все пак съвършенството е извън човека, защо е нужно да се прекалява с обработката на снимки? Дали тази мода в скоро време ще отмине?
Благодарение на внимателните фенове, събрахме снимки на звезди прекалили с обработката им. И в края на статията ще разберете какво може да се случи, когато един професионалист се занимава с Photoshop. Знаменитостите отдавна са усвоили триковете за освежаване на грима, които се използват не само за лицето, но и за тялото. Но трябва да се обръща внимание на всичко, дори и подмишниците.

Be the first to comment on "10 Пъти, когато фенове забелязаха фотошоп измами в снимките на Звездите! И те са хора като нас, погледни!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*