67-годишен мъж случайно откри своя двойник в новия си дом

Историята на 67-годишния англичанин, ще ви прозвучи като добре измислен сценарий на филм, но е напълно автентична! Нийл Ричардсън решава да се премести от оживения и динамичен Лондон в малкото градче Брейнтри, където всъщност е роден и израснал. Първото нещо, което му направило в новия си дом е, че хората са били изключително гостоприемни и топли. Не разбирал обаче, защо всички го наричат Джон…

Той неколкократно им напомнял, че всъщност се казва Нийл, но съседите му смятали това за “неудачна” шега. Един ден Нийл решил да посети изложба на книги в местната библиотека и разбрал защо всички го наричат Джон! Там стоял мъж, който изглежда точно като негово копие и на всичкото отгоре, е бил облечен в почти същите дрехи. Двамата няколко минути се гледали и не могли да повярват на случващото се. След като се отърсили от първоначалния шок, се заговорили.

И двамата нямат братя и не са чували да имат изоставен брат-близнак. Все пак решили да си направят ДНК тест, който потвърдил странния случай – двамата нямат нищо общо! На една възраст са, като Нийл е с 4 дни по-голям от своя “двойник”. Нямат роднински връзки цели 11 поколения назад.

Be the first to comment on "67-годишен мъж случайно откри своя двойник в новия си дом"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*